Tijdelijk uitverkocht

Rijkswachter Medium - Studio Hamerhaai

Artikelnummer: RW-M
Vorige Artikel 3 van 5 Volgende
€ 79,00 (inclusief btw)

Rijkswachter Medium is maar liefst 30 cm hoog en een prachtig stuk Dutch Design voor in je interieur. De armen van deze stoere Rijkswachter kunnen bewegen.

Iedere Rijkswachter is uniek en handgemaakt. Iedere Rijkswachter heeft ook een ander verhaal. Voer de code van jouw Rijkswachter in op de website en ontdek welke kunstschat deze Rijkswachter heeft beschermd.

Tijdens de jarenlange verbouwing van het Rijksmuseum zijn alle kunstschatten veilig opgeborgen in transportkisten. In deze transportkisten zijn de kunstschatten ook de hele wereld over geweest. Nu de verbouwing van het Rijksmuseum klaar is zijn deze transportkisten niet meer nodig. Studio Hamerhaai heeft van deze transportkisten de Rijkswachters gemaakt, de bewakers van het Rijksmuseum. Bekijk ook de video Making of De Rijkswachters

Een echte eyecatcher met een (h)eerlijk verhaal.

 

Rijkswachters

Product : Rijkswachter Medium
Ontwerp : Studio Hamerhaai
Materiaal : Massief beukenhout
Afmetingen : 30 cm hoog
Bijzonderheden : Dutch Design, handmatig vervaardigd
   
Beschikbaarheid : Tijdelijk uitverkocht
 
 
Studio Hamerhaai

De Rijkswachters zijn ontworpen en gemaakt door Studio Hamerhaai.

Studio Hamerhaai maakt duurzaam design van materialen die anders weggegooid zouden worden. Producten met een verhaal, van materialen die op een verrassende wijze hergebruikt worden, zoals de transportkisten van het Rijksmuseum, maar ook jerrycans van de plaatselijke snackbar.

© 2012 - 2022 SKOEQ - De Mannen Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel