Retourneren | Annuleren

De koper heeft het recht om de ontvangen goederen, zonder opgaaf van reden binnen 14 werkdagen te retourneren, onder de volgende voorwaarden:

  1. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van uw order een e-mail naar info@skoeq.nl met daarin welke items u wilt retourneren.
  2. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen, onbeschadigd, indien mogelijk in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd incl. (kopie) factuur.
    Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender.
  3. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Skoeq niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
  4. Skoeq vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Skoeq in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
    Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Skoeq de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.’’
  5. Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen zal Skoeq zorgen voor het verzenden van de juiste producten. Ook vergoedt Skoeq de gemaakte frankeerkosten volledig.

Retouradres
De Verzendspecialist
t.a.v. Frank van Gestel
Lovense Kanaaldijk 5
5046 AV Tilburg

© 2012 - 2022 SKOEQ - De Mannen Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel