Mannen Cadeau Blog

De meeste van ons vinden het moeilijk om een geschikt cadeau voor een man uit te kiezen. Je wilt niet weer met een bierpakket, aftershave of een paar sokken aankomen. Nee, je gaat op zoek naar een origineel cadeau.

Skoeq heeft leuke en grappige producten maar we zijn toch echt gespecialiseerd in originele, functionele en duurzame cadeaus van goede kwaliteit, waar hij jaren plezier van heeft. Bij ons geen prularia wat na een paar dagen in de kast verdwijnt om er nooit meer uit te komen. Zonde van het geld en het milieu.
 

Hoeveel mag het kosten

Ga na wat je wilt uitgeven aan een mannen cadeau. Is het een aardigheidje voor de buurman of zoek je een mooi cadeau voor je man of vader en mag het wat meer kosten. Als je vooraf het budget bepaald voor wat je wilt uitgeven voor het cadeau dan kan je veel doelgerichter zoeken.

 

Wat is de gelegenheid

Verjaardag, Kerstmis, Sinterklaas, Vaderdag, Valentijnsdag, zo maar, etc. Er zijn natuurlijk geen regels voor wat voor een cadeau je met welke gelegenheid moet geven.

Maar van de andere kant geeft je b.v. geen schroevendraaier set als valentijnscadeau aan een man. Met Valentijn geef je eerder een persoonlijk cadeau, zoals een sieraad.

In ons 10 jarig bestaan zien we wel de trend dat met Sinterklaas vooral kleinere cadeautjes in trek zijn (voor een surpise?). Met Kerstmis wordt dan wel uitgepakt en worden mannen echt verwend met een mooi kerstcadeau.

Voor Vaderdag zijn dan weer de handige tools en gadgets populaire mannen cadeaus.

Met bovenstaande in gedachte en het juiste budget kan je nog gerichter zoeken naar het juiste cadeau.

 
Hoe kies je een cadeau voor hem

Hoe ga je te werk om een cadeau voor hem te kiezen? Vraag jezelf af waar deze persoon van houdt, wat zijn zijn interesses, hobby’s? Ga in gesprekken na waar hij gepassioneerd over praat. 

Interesse zijn b.v. barbecueën, kamperen, een borreltje, interieur, werk, etc.

Is hij een ijdeltuit, dan is misschien een manicure product wel een geschikt cadeau. Een stijlvolle armband is altijd een goed idee.

Moet hij voor zijn werk vaak naar klanten toe, dan komt een stijlvol visitekaartjeshouder altijd van pas.

Houdt hij van kamperen en/of avontuurlijke vakanties, dan komt is een multitool altijd een ideaal cadeau.

Je ziet, als je zijn interesses weet dan komen de ideeën vanzelf en kan je makkelijk een geschikt cadeau vinden wat ook nog in je budget past.
 

Functionele cadeaus

Ja, je kunt een man ook blij maken met een functioneel cadeau. Bijvoorbeeld spullen voor het thuiskantoor. We werken steeds vaker vanuit huis. Een fijne werkomgeving is dan eigenlijk wel een must. Een bureau organizer of een draadloze oplader met bluetooth speaker is dan een mooi functioneel cadeau.

Is de persoon altijd zijn spullen kwijt, dan is wellicht een “Empty your Pocket” schaal wel een oplossing. Bij thuiskomen leg je hier je sleutels, portemonnee, zonnebril, etc in zodat je deze niet overal laat rondslingeren.

 
Mannen houden van Gadgets

Mannen zijn dol op gadgets. Ik elke man schuilt een kind en leuke hebbedingetjes zijn onweerstaanbaar voor een man. En gadgets zijn heus niet altijd technisch hoor. Neem bijvoorbeeld onze Speks magneetballetjes, echt speelgoed voor volwassenen.

 
Top 10 Mannen Cadeaus

Kom je er echt niet uit? Geen nood, Skoeq heeft een Top 10 met onze meest geprezen mannen cadeaus samengesteld. De meeste artikelen zijn ook in een ander formaat en/of kleur verkrijgbaar. Met een cadeau uit deze lijst kan het gewoon niet fout gaan.
 

Brievenbus Cadeaus

Ook makkelijk, een mannen cadeau dat door de brievenbus past. Hoeft hij niet thuis te blijven om zijn cadeau te ontvangen. Leuke verrassing toch?
 

Maak ook gebruik van onze inpakservice. We pakken het cadeau graag voor je in, eventueel met een handgeschreven kaartje. Deze service is uiteraard gratis. 
 

Kortom, Skoeq heeft mannen cadeaus voor elke gelegenheid en budget, en dat al sinds 2012.

 
Veel shop plezier!

 

 

© 2012 - 2024 SKOEQ - De Mannen Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel