Tijdelijk uitverkocht

Rijkswachter Small - Studio Hamerhaai

Artikelnummer: RW-S
Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 37,50 (inclusief btw)

Rijkswachter Small is 17 cm hoog en maakt een mooi koppel met z'n broertjes de XS en de Medium. De armen kunnen bewegen.

Iedere Rijkswachter is uniek en handgemaakt. Iedere Rijkswachter heeft ook een ander verhaal. Voer de code van jouw Rijkswachter in op de website en ontdek welke kunstschat deze Rijkswachter heeft beschermd.

Tijdens de jarenlange verbouwing van het Rijksmuseum zijn alle kunstschatten veilig opgeborgen in transportkisten. In deze transportkisten zijn de kunstschatten ook de hele wereld over geweest. Nu de verbouwing van het Rijksmuseum klaar is zijn deze transportkisten niet meer nodig. Studio Hamerhaai heeft van deze transportkisten de Rijkswachters gemaakt, de bewakers van het Rijksmuseum. Bekijk ook de video Making of De Rijkswachters

Een design object met een verhaal, leuk om te geven of te krijgen. 

Rijkswachters

Product : Rijkswachter Small
Ontwerp : Studio Hamerhaai
Materiaal : Massief beukenhout
Afmetingen : 17 cm hoog
Bijzonderheden : Dutch Design, handmatig vervaardigd
   
Beschikbaarheid : Direct leverbaar  (maak eerst een keuze)
 
 
Studio Hamerhaai

De Rijkswachters zijn ontworpen en gemaakt door Studio Hamerhaai.

Studio Hamerhaai maakt duurzaam design van materialen die anders weggegooid zouden worden. Producten met een verhaal, van materialen die op een verrassende wijze hergebruikt worden, zoals de transportkisten van het Rijksmuseum, maar ook jerrycans van de plaatselijke snackbar.

© 2012 - 2023 SKOEQ - De Mannen Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel