Over Ons

Skoeq is in 2012 geboren vanuit een passie voor wonen en stijlvolle producten.

Het is niet eenvoudig voor een man om zijn woning smaakvol in te richten, daar het aanbod in woonaccessoires in zowel winkels als online toch vaak gericht is op vrouwen. Deze woonaccessoires zijn voor de meeste mannen een beetje te lief, te kleurrijk te bloemrijk, kortom te vrouwelijk. Skoeq speelt daarop in door woonaccessoires aan te bieden met een meer stoere en mannelijke uitstraling. We zijn steeds op zoek naar nieuwe woonaccessoires waarbij altijd geldt dat deze stijlvol, van goede kwaliteit en betaalbaar moeten zijn.

De webwinkel biedt naast woonaccessoires ook een ruim assortiment aan lifestyle producten, speciaal gericht op mannen.

Deze producten zijn natuurlijk uitermate geschikt als stijlvolle, duurzame en betaalbare cadeaus voor iedereen die op zoek is naar een cadeau voor een man, of om je zelf te verwennen.

Wij van Skoeq zijn van mening dat een cadeau niet alleen verrassend maar ook functioneel en duurzaam moet (en kan) zijn. Dus geen goedbedoelde prullaria die na een paar dagen in een lade verdwijnt maar gewoon mooie, bruikbare producten. Misschien alledaags, maar wel met een twist zodat ze toch weer speciaal worden.
Bij Skoeq vind je cadeaus waar een man blij van wordt; stijlvol maar toch betaalbaar, speciaal en toch praktisch, kwaliteit met een mooi design, kortom een echt mannencadeau waar hij jarenlang plezier van heeft.

Wil je op de hoogte blijven van het laatst nieuws, aanbiedingen en nieuwe producten, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen via Instagram en Facebook.

We staan altijd open voor verbeteringen, dus als je iets mist in het assortiment, opmerkingen of tips hebt, laat het ons dan weten via 013-8898158, het contactformulier of via info@skoeq.nl. Wij zijn er blij mee!
 

Frank

Groetjes,

Frank van Gestel
Skoeq

© 2012 - 2024 SKOEQ - De Mannen Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel