Over Ons

Skoeq is in 2012 geboren vanuit een passie voor wonen en stijlvolle producten.

Het is niet eenvoudig voor een man om zijn woning smaakvol in te richten, daar het aanbod in woonaccessoires in zowel winkels als online toch vaak gericht is op vrouwen. Deze woonaccessoires zijn voor de meeste mannen een beetje te lief, te kleurrijk te bloemrijk, kortom te vrouwelijk. Skoeq speelt daarop in door woonaccessoires aan te bieden met een meer stoere en mannelijke uitstraling. We zijn steeds op zoek naar nieuwe woonaccessoires waarbij altijd geldt dat deze stijlvol, van goede kwaliteit en betaalbaar moeten zijn.

De webwinkel biedt daarnaast ook een ruim assortiment met verzorgingsproducten, speciaal voor mannen en stijlvolle, duurzame en betaalbare cadeaus voor iedereen die op zoek is naar een cadeau voor een man, of om je zelf te verwennen.

Wij van Skoeq zijn van mening dat een cadeau niet alleen verrassend maar ook functioneel en duurzaam moet (en kan) zijn. Dus geen goedbedoelde prullaria die na een paar dagen in een lade verdwijnt maar gewoon mooie, bruikbare producten. Misschien alledaags, maar wel met een twist zodat ze toch weer speciaal worden. Bij Skoeq vindt u cadeaus waar een man blij van wordt; stijlvol maar toch betaalbaar, speciaal en toch praktisch, kwaliteit met een mooi design, kortom een echt mannencadeau waar hij jarenlang plezier van heeft.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatst nieuws, aanbiedingen en nieuwe producten, meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen via Twitter en Facebook.

We staan altijd open voor verbeteringen, dus als u iets mist in het assortiment, opmerkingen of tips heeft laat het ons dan weten via het contactformulier of via info@skoeq.nl.
 

Bekijk ook het interview "In gesprek met Frank van Gestel van skoeq.nl" op zook.nl.

Frank

Groetjes,

Frank van Gestel
Skoeq

© 2012 - 2020 SKOEQ - De Mannen Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel