Betalen met iDEAL

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen via uw eigen bank. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag zal ook direct bij ons worden bijgeschreven.

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.
U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling.
Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en ´Skoeq´ wordt geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.  
    
Betalen PayPal

PayPal is een veilige, eenvoudige en snelle manier om online te betalen. Met een PayPal account kunt  u direct betalen zonder dat er persoonlijke gegevens over het internet verstuurd worden. U kunt betalen met uw bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening (waar je een tegoed op plaatst).

Om te kunnen betalen met PayPal, moet u zich eenmalig registreren waardoor u een eigen PayPal betaalrekening aanmaakt.

Voordelen

  • Gemakkelijk en snel
  • Met ruim 150 miljoen gebruikers wereldwijd is PayPal wereldleider op de markt van online betalingen.
  • PayPal transacties vinden plaats op een veilige SSL-verbinding
  • Vertrouwd betalen met uw eigen account
  • Ook betalingsmogelijkheid vanuit het buitenland

   

Achteraf betalen met acceptgiro via AfterPay


  
Met AfterPay kan je veilig en eenvoudig met de vertrouwde acceptgiro je online aankoop na ontvangst van de producten achteraf betalen.

AfterPay voert voor Skoeq.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
    
BanContact/MisterCash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via MisterCash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.
   
     
Vooruitbetalen
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Skoeq. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Indien Skoeq na 7 werkdagen geen betaling heeft ontvangen dan zal de bestelling worden geannuleerd.

NL86 RABO 0336157827 t.n.v. SKOEQ te Tilburg

BIC: RABONL2U
   

Contant betalen bij afhalen
U kunt ook contant betalen wanneer u de producten komt ophalen. Let op, u kunt niet pinnen bij Skoeq, dus u dient het bedrag gepast te betalen. U kunt het bedrag ook vooraf overmaken op onze rekening. Voor het ophalen van een product dient u wel eerst een afspraak te maken, zodat we de producten uit ons magazijn kunnen halen.
 
 
Veilig betalen

Bij Skoeq betaalt u veilig online via een SSL-verbinding.

Wat is een SSL-verbinding:
Voor het beveiligen van websites en transacties op internet is het Secure Sockets Layer protocol de standaard. Dit SSL protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen. Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.

Skoeq maakt gebruik van de SSL-verbinding van MijnWebWinkel, de host van Skoeq.

© 2012 - 2019 SKOEQ - De Mannen Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel