Tijdelijk uitverkocht

Stormparaplu BLUNT XL - Rood

Vorige Artikel 6 van 13 Volgende
€ 64,95 (inclusief 21% BTW)
Het artikel is helaas uitverkocht.

De extra grote stormparaplu van Blunt. Door het ontbreken van scherpe uiteinden kan het doek niet inscheuren en is dit de veiligste paraplu ter wereld. Het innovatieve design geeft deze paraplu een stijlvol karakter. De aerodynamisch vorm en de geavanceerde technologie zorgen ervoor dat de Blunt paraplu windsnelheden tot 120 km/h kan weerstaan, zonder afbreuk te doen aan het oppervlakte van het doek. Door het ergonomisch gevormde soft-grip handvat kunt u de paraplu, ook voor langere tijd, comfortabel en stevig vasthouden.
 
De stormparaplu wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking (stevige zwarte koker).
 
Product :
BLUNT Stormparaplu XL - Red
Diameter : 137 cm
Lengte : 94 cm
Gewicht : 875 gram
Aantal baleinen : 8
Stof : Quick dry polyester
Garantie : 2 jaar
 
Beschikbaarheid :
Tijdelijk uitverkocht
Verzending : Gratis bezorgd in Nederland
  
Tip Combineer deze stormparaplu met de handige Blunt Sleeve, zodat u de paraplu over uw schouder kunt meenemen en uw handen vrij zijn voor andere zaken.  

  
blunt-logo-01.jpg

BLUNT Technologie
Blunt onderscheidt zich doordat het doek onder maximale spanning wordt gezet. Dit gebeurt op een uiterst revolutionaire manier. Het frame van Blunt is voorzien van een extra versteviging, de zogenaamde “double struts”. De kracht die wordt uitgeoefend bij het openen van Blunt wordt via de double struts doorgegeven aan de baleinen. In tegenstelling tot conventionele paraplu’s hebben de baleinen van Blunt geen vaste lengte maar zijn ze telescopisch, de zogenaamde “floating ribs”. Deze floating ribs geven de krachten door naar de gepatenteerde Blunt Tips aan het eind van elke balein. Hierdoor worden de Blunt Tips opengevouwen en deze verdelen de krachten over de rand van het doek in plaats van op één punt.

© 2012 - 2019 SKOEQ - De Mannen Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel