Gratis Sleeve!

Stormparaplu BLUNT Classic + Sleeve - Grey

Artikel 1 van 14 Volgende
€ 64,95 (inclusief 21% btw)

De klassieke stormparaplu van Blunt. Door het ontbreken van scherpe uiteinden kan het doek niet inscheuren en is dit de veiligste paraplu ter wereld. Het innovatieve design geeft deze stormparaplu een stijlvol karakter. De aerodynamisch vorm en de geavanceerde technologie zorgen ervoor dat de Blunt stormparaplu windsnelheden tot 120 km/h kan weerstaan, zonder afbreuk te doen aan het oppervlakte van het doek. Door het ergonomisch gevormde soft-grip handvat kunt u de stormparaplu, ook voor langere tijd, comfortabel en stevig vasthouden.


Nu inclusief de handige sleeve twv €12,95 gratis 

De Blunt Sleeve heeft een opening met een metalen ring aan het uiteinde, luchtdoorlatende zijden, een elastische treksluiting, en een verstelbare draagband, zodat u de paraplu over uw schouder kunt meenemen en uw handen vrij zijn voor andere zaken. 

De stormparaplu wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking (stevige zwarte koker).
 
Product :
BLUNT Stormparaplu Classic - Grey
Diameter : 120 cm
Lengte : 84 cm
Gewicht : 640 gram
Aantal baleinen : 6
Stof : Quick dry polyester
 
Beschikbaarheid :
Op voorraad
Verzending : Gratis bezorgd in Nederland
    

  
blunt-logo-01.jpg

BLUNT Technologie
Blunt onderscheidt zich doordat het doek onder maximale spanning wordt gezet. Dit gebeurt op een uiterst revolutionaire manier. Het frame van Blunt is voorzien van een extra versteviging, de zogenaamde “double struts”. De kracht die wordt uitgeoefend bij het openen van Blunt wordt via de double struts doorgegeven aan de baleinen. In tegenstelling tot conventionele paraplu’s hebben de baleinen van Blunt geen vaste lengte maar zijn ze telescopisch, de zogenaamde “floating ribs”. Deze floating ribs geven de krachten door naar de gepatenteerde Blunt Tips aan het eind van elke balein. Hierdoor worden de Blunt Tips opengevouwen en deze verdelen de krachten over de rand van het doek in plaats van op één punt.

© 2012 - 2021 SKOEQ - De Mannen Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel