Blunt Sleeve

Vorige Artikel 3 van 3
€ 9,95 (inclusief 21% BTW)

Blunt heeft speciaal ontworpen sleeves van stevige kwaliteit voor de Blunt Classic en de Blunt XL (inclusief de Golf_G1).

De Blunt Sleeve heeft een opening met een metalen ring aan het uiteinde, luchtdoorlatende zijden, een elastische treksluiting, en een verstelbare draagband, zodat u de paraplu over uw schouder kunt meenemen en uw handen vrij zijn voor andere zaken. 
 
Beschikbaarheid :
Alleen de Blunt Classic sleeve op voorraad
Verzending : Via brievenbuspost (verzendkosten €1,95)


blunt-logo-01.jpg

BLUNT Technologie
Blunt onderscheidt zich doordat het doek onder maximale spanning wordt gezet. Dit gebeurt op een uiterst revolutionaire manier. Het frame van Blunt is voorzien van een extra versteviging, de zogenaamde “double struts”. De kracht die wordt uitgeoefend bij het openen van Blunt wordt via de double struts doorgegeven aan de baleinen. In tegenstelling tot conventionele paraplu’s hebben de baleinen van Blunt geen vaste lengte maar zijn ze telescopisch, de zogenaamde “floating ribs”. Deze floating ribs geven de krachten door naar de gepatenteerde Blunt Tips aan het eind van elke balein. Hierdoor worden de Blunt Tips opengevouwen en deze verdelen de krachten over de rand van het doek in plaats van op één punt.

© 2012 - 2019 SKOEQ - De Mannen Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel